pravi*PTUJČAN

pravi*PTUJČAN, št.3, november 2018 pravi*PTUJČAN, št.2, oktober 2018 pravi*PTUJČAN, št.1, september 2018 Tukaj bo nekoč – če boste tako hoteli vi – pa ne le hoteli: če bomo zbrali način, pot, sponzorje, … – alternativno glasilo praviPTUJČAN.

Zastonj prostor v…

pravemPtujčanu za tiste, ki bi radi v mestni svet.

image

Če ste lista občanov ali stranka, ki bo šla letos jeseni na lokalne volitve, in V AKTUALNEM mestnem svetu NISTE zastopani, potem v pravemPtujačnu lahko zastonj objavite vaš slogan ali znak.

Do občinskega praznika, 5. avgusta 2018, nam pošljite vaš slogan ali znak in mi ga bomo zastonj objavili v prvi številki pravegaPtujčana, ki bo septembra prišel v vsako ptujsko gospodinjstvo. Predlagamo pa še nekaj drugega:
  1. Povežimo se in razširimo praviPtujčan tudi z vašo vsebino!
  2. Pridimo v okrog 5000 gospodinjstev skupaj.
  3. Mi oblikujemo, lektoriramo, postavimo, natisnemo in oddamo na pošto. Vi pokrijete del stroškov.
Pokažimo, da znamo sodelovati pri malem. Aja, in zakaj ponujamo prostor samo ne-zastopanim v aktualnem mestnem svetu? Preprosto: Štiri leta so lahko v mesečniku Ptujčan – ki ga med drugim plačujemo vsi – objavljali, kar so želeli: svetniška vprašanja, pobude, se samopromovirali itd. Ko smo hoteli v Ptujčanu objaviti pismo podpore skoraj 5000 ljudi za ohranitev dreves na tržnici, nam objave niso dovolili. Ker da je Ptujčan glasilo političnih strank in list zastopanih v MS in ker da nima rubrike pisma bralcev. “Hvala” za tak cajtng. PraviPtujčan je glasilo vseh Ptujčanov, ki se zavedamo, da je Ptuj naš skupni ponos. Da bi pokazali, da to mislimo resno, ponujamo prostor torej tudi “konkurenci”, kajti:
Ni problema: Le najboljše za Ptuj; pa četudi je zraslo na tujem zelniku.
Sicer pa: Vsebine za pravegaPtujčana so z naši strani berajt. V kasici-prasici je ta hip 350 eur. Iskrena hvala vsem, ki ste jih pripsevali. Žal pa to še ni dovolj; niti za stroške pošte. Pa tisk bo treba plačati … Torej: še prosjačimo za finančno podporo. Pišite nam. Hvala.