Novice, Seje mestnega sveta MOP, Zadnja novica

Svetnik poroča o 1. seji novega sklica Mestnega sveta

Spoštovane someščanke in someščani,

za nami je prva, konstitutivna seja Mestnega sveta Mestne občine Ptuj, na kateri smo potrdili mandat županje Nuške Gajšek in vseh 29 mandatov novoizvoljenih svetnikov.
Izjemno zanimiv podatek je ta, da nas je kar 19 svetnikov novih. To je seveda odlična iztočnica za delo v bodoče, saj gre za menjavo generacij in ta tok je vsekakor potrebno izkoristiti.

 

Županji sem že predal predlog naših projektov, ki si jih želimo izvesti, ter se dogovoril, da se v najkrajšem možnem času oglasim pri njej, da oceniva, kaj lahko uvrstimo na prioritetno listo.
Kljub temu, da ima Lista Ptuj je naš v mestnem svetu le en glas, se bomo z veliko vnemo trudili, da v tem mandatu izpolnimo vse, o čemer smo govorili in vse tisto, kar boste argumentirano izrazili in želeli vi.

 

Pred nami je ustanavljanje svetniških skupin in oblikovanje delovnih teles. Vsi svetniki v mestnem svetu se lahko povezujejo v svetniške skupine, ne glede na pripadnost stranki, listi, gibanju.
Kot smo obljubljali, se sami ne bomo povezovali v svetniške skupine, niti v koalicije ali opozicije, ampak bomo sledili vsem projektom in idejam, ki bodo Ptuju prinesli lepše čase.

 

Veselim se sodelovanja z vsemi vami, sam pa obljubljma, da se bom na vas obrnil pred vsako sejo, ki bo na dnevnem redu imela točke, ki se neposredno tičejo ljudi in pri katerih nismo zakonsko zavezani, ampak imamo možnost soodlačanja, po seji pa vas bom obvestil o poteku seje in zanimivostih, ki se bodo le tam zgodile.

Vse te informacije boste tako lahko spremljali na naši spletni strani https://ptujjenas.si/ in na FB profilu https://www.facebook.com/groups/ptujjenas.si/

Spoštovane Ptujčanke in Ptujčani, naj ta praznični mesec in prihodnje leto zaznamujejo  sodelovanje, spoštovanje in strpnost, ki bodo najtrdnejši temelj za uspehe v prihodnosti.

Naj se zanimivo potovanje na poti do uspešnejšega Ptuja začne.

Alen Iljevec, mestni svetnik Liste Ptuj je naš

48315817_640442393040342_117970094352498688_nFoto: Črtomir Goznik

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.