Novice, Volitve 2018

Spoštovane Ptujčanke in Ptujčani,

uvrstitve v mestni svet ne jemljemo kot 455 zavez, da bomo izpolnil to, o čemer smo govorili, ampak kot najmanj 19.487 izzivov, s katerimi bomo vsem volivkam in volivcem v Mestni občini Ptuj pokazali, da mislimo resno. Stopati smo začeli z majhnimi koraki, saj verjamemo, da se le korak po korak daleč pride. Vsak dan se bomo trudili narediti kaj dobrega za Ptuj. Od vas, spoštovane volivke in volivci, pa bomo izjemno veseli vsake pobude, ideje in tudi udeležbe na delovnih akcijah, ki jih bomo organizirali.

Sestava MS 2018

Zaupan nam je bil en mandat v mestnem svetu. Ta sicer neposredno ne omogoča, da bi sami lahko spreminjali zadeve, vsekakor pa se bomo krčevito trudili, da za vsako idejo/pobudo najdemo širše soglasje z drugimi svetniškimi skupinami in najpomembnejše za skupnost tudi uresničimo.

Prav tako bomo na naši spletni strani in na Fb vse obveščali o projektih, ki ne predstavljajo tistih zakonsko obveznih nalog in se dotaknejo vseh nas. Želeli bomo vaše spoštovano mnenje. V mestnem svetu smo le podaljšan glas volivk in volivcev in tega se zavedamo.

Nikakor ne bomo del nobene koalicije, saj verjamemo, da smo lahko le vsi skupaj ena koalicija, katere en in edini cilj sta razvoj Ptuja in ohranitev in dograjevanje institucij, ki jih danes na Ptuju že imamo.

Veselimo se sodelovanja z vsemi vami.

Alen Iljevec,

mestni svetnik Liste Ptuj je naš

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.